Inscriere newsletter
Navigare

Cercetare medicală la Sibiu privind depresia și funcțiile cognitive în SM

Împreuna cu o echipa de medici neurologi si studenti la medicina am initiat un studiu care vizeaza calitatea vietii la pacientii cu SM, functia cognitiva si depresia. Va invit sa raspundeti la intrebarile din chestionar puse intr-o formă online, tocmai pentru a putea fi accesat cu ușurință din confortul casei Dvs si de la orice distanța fața de Sibiu.

Urmeaza sa gasiti un link care va contine ONLINE CHESTIONARUL care vizeaza datele despre calitatea vietii, depresie si de date socio-demografice. Rezultatele acestei cercetari stiintifice pot fi utile bolnavilor de SM, asociațiilor de pacienți si tuturor celor interesati de SM. Intentionam sa ”ajungem” prin acesta modalitate la majoritatea pacientilor din Romania.

RASPUNSURILE INDIVIDUALE SUNT CONFIDENTIALE!!

Pentru ca înteleg nevoile Dvs de repaus si va anunt ca puteti face pauze pe parcursul completarii, INSA VA ROG SA NU INCHIDETI CHESTIONARUL inainte de a fi gata! Altfel va trebui sa reluati ulterior procesul completarii de la inceput.
Rugamintea mea este sa ne spijini si sa promovezi chestionarul in rândul persoanelor diagnosticate cu SM din asociatia Dvs, in mod deosebit pentru cei care nu au acces la grupuri, internet..etc. Implicarea a cati mai multi pacienti din ZONA TA GEOGRAFICA si din Romania, de peste tot, ne ajuta sa formam o imagine clara de ansamblu.
Rezultatele cercetarii se adreseaza jurnalelor stiintifice de specialitate medicala/psihosociala. Rigoarea stiintifica este filtrul cel mai important al acestor jurnale care se adreseaza specialistilor in domeniu din întreaga lume. Ulterior, acestea pot fi folosite ca argumente SOLIDE, dovedite prin date stiintifice, de catre actorii din zona SM-ului atunci cand vor dori sa sustina cauza acestor persoane.

Completarea dureaza in medie intre 15 si 30 de minute! (din relatarile celor care au completat)

Apăsați aici pentru a accesa online link-ul cu chestionarul

https://docs.google.com/forms/d/1IjLRmPLsD1NkKrD8Z-i2vrkPSF0x5GdFIiGc-z032eA/edit

Material realizat de:

Aurelia Drăghici

psiholog