Pagina SSMR - sugestii

Imagine
Scrieţi sugestiile voastre referitoare la site şi forum . Ce să excludem, ce să mai adăugam. Orice idee e binevenită !

Moderator: Virgil

Pagina SSMR - sugestii

Mesajde Petru Dănilă » Sâm Noi 14, 2009 4:35 pm

Plan de actiune pentru 2009 nu este postat si nu imi pot da seama ce doreste sa faca SSMR in sensul "implicarii organizatiilor locale membre" si a "dezvoltarii miscarii sm".

Pomovarea membrilor SSMR pe site este foarte saraca. La sectiunea MEMBRII SSMR apare o harta si textul Pentru mai multe detalii click pe judetele marcate cu semnul +.
Pe harta nu exista nici un semn "+" asa ca o iei pe bajbaite ca sa afli in ce judete exista organizatii membre ale SSMR. Cand gasesti astfel de judete, in textul alaturat exista fraza "Click aici pentru a vizualiza Raportul Anual de activitate al Asociatiei ...."
Click n-ai unde sa dai asa ca nimeni nu poate afla ce face asociatia locala respectiva.

Mi se pare gresita si folosirea cuvantului Membri cu doi de i (membrii) cand pluralul cuvantului membru se scrie cu un singur "i".
Toată lumea să trăiască numai noi să nu murim !
Avatar utilizator
Petru Dănilă
Prieten
 
Mesaje: 1721
Membru din: Mie Feb 08, 2006 2:06 pm
Localitate: Targoviste

Re: Pagina SSMR - sugestii

Mesajde Camelia » Sâm Feb 20, 2010 9:58 pm

Observ ca nu a raspuns nimeni Petru Danila...Oare de ce?
Indraznesc eu... cuvantul "membru" are pluralul "membri" iar articulat,devine "membrii".
Se refera la membri ai SSMR, adica membrii SSMR.
S-ar putea ca eu sa gresesc,ar fi bine sa mai citim si alte pareri, poate chiar gasim aici pe forum, si o parere avizata.

Cu prietenie, :wink:
Camelia
Tot ceea ce nu te distruge, te face mai puternic.
Avatar utilizator
Camelia
Prieten
 
Mesaje: 1097
Membru din: Vin Mar 27, 2009 1:32 pm

Re: Pagina SSMR - sugestii

Mesajde ingrid.iulia » Dum Feb 21, 2010 6:28 am

ADAUG MESAJLUI LUI Petru Dănilă CA O IDEE PENTRU A IMBUNATATI PAGINA SOCIETATII DE SCLEROZA MULTIPLA DIN ROMANIA AR FI CA DIND ACEL CLIK MENTIONAT SA APARA PAGINA DE INTERNET A ASOCIATIEI CE ISI DESFASOARA ACTIVITATEA IN ACEL JUDET, IN CAZUL IN CARE ACEA PAGINA EXISTA, SAU DATELE DE CONTACT ALE CELEI MAI APROPIATE ASOCIATII, IN CAZUL IN CARE ACEASTA NU ARE ACEA PAGINA.
NU LUA ASA IN SERIOS VIATA, LA URMA URMEI ORICUM NU SCAPI VIU DIN EA!
Avatar utilizator
ingrid.iulia
Prieten
 
Mesaje: 1005
Membru din: Mar Ian 06, 2009 8:57 am

Re: Pagina SSMR - sugestii

Mesajde Virgil » Dum Feb 21, 2010 12:17 pm

Servus

Petru,Camelia, Ingrid terminaţi o dată, cu întrebările şi ideile legate de activitatea societăţii naţionale de SM, sau federaţiei. (parcă ar suna mai bine?)
Nu aţi citit aici, ceea ce s-a spus clar, adevărat, în alt topic: „Mai mult, v-ati gandit vreodata ca acest forum pe care unii dintre dumneavoastra aduc insulte (conform codului penal) :?: la adresa SSMR este pus la dispozitie chiar de SSMR.” Nu înţeleg! :?

Era firesc ca acesta să fie creat de SSMR, doar este reprezentantul bolnavului şi acest lucru este mereu subliniat cu linie groasă, cu orice ocazie. În final, forumul este al bolnavilor de scleroză multiplă din România, destinatarul tuturor serviciilor, pe care societatea le oferă. Nu ?

În continuare citez din ceea ce, a mai fost postat aici „SA INTELEG CA FOLOSIREA FORUMULUI SOCIETATII DE SCLEROZA MULTIPLA DIN ROMANIA ATRAGE DUPA SINE INTERDICTIA DE A NE DECLARA NEMULTUMITI DE ACTIVITATEA ACESTEIA? ” :?
Este evident, că acest lucru nu trebuie să se întâmple. Este normal să avem idei şi opinii şi nu este obligatoriu, să fie întotdeauna cele mai bune, dar aici pe forum se poate face o evaluare a lor. Asta implică automat, aici, un schimb ridicat de opinii, şi implică totodată o oarece responsabilitate, în exprimare, din partea utilizatorilor.

Constat cu părere de rău, că în topicul ORGANIZAŢII LOCALE, nu prea se scrie. Nu se aminteşte nimic despre acţiunile asociaţiilor locale. Acestea au loc la una, două asociaţii, sau nu sunt amintite. Păcat! Nu pot decât să dau dreptate lui Ingrid, când spune că: ”SOCIETATEA DE SCLEROZA MULTIPLA DIN ROMANIA AR TREBUI SA SE INFORMEZE MAI PE LARG DESPRE ACTIVITATILE MEMBRILOR SAI.” :idea:
S-a dorit ca asociaţiile locale să fie lăsate să se descurce singure. Unele pot, altele nu! Aici ar fi rolul SSMR-ului de a interveni. Să le ajute! Discuţia rămâne deschisă.

Toate cele bune
Viata merge inainte, dar altfel
Virgil
moderator
 
Mesaje: 1646
Membru din: Vin Feb 17, 2006 1:24 pm
Localitate: Lângă voi !

Re: Pagina SSMR - sugestii

Mesajde Petru Dănilă » Sâm Mar 27, 2010 6:04 pm

Petru Dănilă scrie:Pomovarea membrilor SSMR pe site este foarte saraca. La sectiunea MEMBRII SSMR apare o harta si textul Pentru mai multe detalii click pe judetele marcate cu semnul +.. Pe harta nu exista nici un semn "+" asa ca o iei pe bajbaite ca sa afli in ce judete exista organizatii membre ale SSMR


Ca un mic pas spre imbunatatire, remarc ca pe site-ul SSMR, textul eronat Pentru mai multe detalii click pe judetele marcate cu semnul +, lucru pe care-l semnalam in noienbrie 2009, a fost inlocuit cu mesajul "Pentru mai multe detalii va rugam sa dati click pe judetul care va intereseaza".
Toată lumea să trăiască numai noi să nu murim !
Avatar utilizator
Petru Dănilă
Prieten
 
Mesaje: 1721
Membru din: Mie Feb 08, 2006 2:06 pm
Localitate: Targoviste


Înapoi la SUGESTII ŞI RECLAMAŢII

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori