Ce isi propune acest Forum?

Imagine
Scrieţi sugestiile voastre referitoare la site şi forum . Ce să excludem, ce să mai adăugam. Orice idee e binevenită !

Moderator: Virgil

Re: Ce isi propune acest Forum?

Mesajde Virgil » Mie Noi 28, 2012 7:04 pm

Servus
Nu s-a mai scris de o căruţă de timp pe forum, de fapt, sigur eu nu am mai contribuit cu mesaje de foarte mult timp. Recunosc si sper că voi recupera. :oops: Acum trei zile îmi spunea un utilizator că a uitat parola de acces pe forum, dar e mulţumit că totuşi îl poate citi.Sincer am fost mulţumit în sinea mea, că efortul celor care au contribuit cu mesajele lor pe forum, nu a fost în zadar. În opinia mea, aş spune că cea mai interesantă este “faţa nevăzută” a forumului. Nevăzută pentru cei care nu se autentifică şi aşa va rămâne!
Toate cele bune
Viata merge inainte, dar altfel
Virgil
moderator
 
Mesaje: 1646
Membru din: Vin Feb 17, 2006 1:24 pm
Localitate: Lângă voi !

Re: Ce isi propune acest Forum?

Mesajde Virgil » Sâm Iun 08, 2013 12:07 pm

Servus
Cred că forumul a atins foarte mult din ce îşi propusese. Cam asta ar fi concluzia pe care o trag eu după modul cum el încă, funcţioneză. Este clar, că nu se poate compara cu forumurile de socializare gen Facebook sau Twitter de fapt, el nu îşi propusese niciodată, să le facă acestora concurenţă. Marea majoritate a a utilizatorilor forumului SM România s-au retras, aruncând un ochi din când în când pe el cu speranţa că vor citi mesajul cu ştirea mult aşteptată, descoperirea tratamentului de vindecare a bolii de SM.
Ce mă intrigă, este însă faptul că puţinele evenimente organizate de societatea română de SM apar mai des pe Facebook decât pe forumul societăţii. Este foarte adevărat că acum Facebook este mai tentant şi mai vizitat, dar aceasta nu este o scuză, poate doar o explicaţie. :?
Viata merge inainte, dar altfel
Virgil
moderator
 
Mesaje: 1646
Membru din: Vin Feb 17, 2006 1:24 pm
Localitate: Lângă voi !

Anterior

Înapoi la SUGESTII ŞI RECLAMAŢII

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron