Reteaua nationala SM pe site

- Asteptăm din partea voastră gândurile bune sau mai puţin bune despre comunitatea SM
- Mesaje de interes naţional

Moderator: SSMR

Reteaua nationala SM pe site

Mesajde Petru Dănilă » Mie Ian 09, 2008 3:37 pm

Pe site www.smromania.ro vor fi facute actualizari ale hartii cu organizatiile sm existente in judete.

Dorim sa completam aceasta harta si cu grupurile de sprijin existente in judetele din tara unde nu exista inca organizatii locale sm.

Acesta inseamma ca grupurile de persoane care sunt in legatura intre ele , in cadrul aceluiasi judet, doresc sa cunoasca si alti bolnavi din zona lor si sa fie in legatura cu organizatia nationala, pot fi facute cunoscute prin intermediul site-ului.

Cei interesati pot lua legatura pri mail la office@smromani.ro , la tel 0800 8000 44 sau prin forum.
Toată lumea să trăiască numai noi să nu murim !
Avatar utilizator
Petru Dănilă
Prieten
 
Mesaje: 1721
Membru din: Mie Feb 08, 2006 2:06 pm
Localitate: Targoviste

SOLICITARE

Mesajde Virgil » Mar Dec 16, 2008 6:08 pm

Servus

“…REGISTRUL NATIONAL SM, o tranbordare in mediul virtual a registrului operat de SSMR incepand cu anul 2003, ceea ce va permite o flexibilitate de exceptie si o functionalitate aparte atat pentru pacienti, cat mai ales pentru profesionisti, prin datele statistice legate de calitatea vieti, furnizate catre acestia. In plus serviciile oferite de societatea independenta IT ofera promovare profesionista in mediu informatic, statistici profesioniste si detaliate pe tip de informatii cu interes.”

Petru, este bine că ai amintit despre acest subiect. Am tot citit pe pagina web a societăţii naţionale de SM (SSMR), de câţiva ani, despre Registrul Naţional de SM, despre motivul creării lui şi despre obiectivele pe care, acesta şi le propune. Tot pe această pagină citim că RNSM „se afla in curs de compatibilizare pentru mediul web (pana la finele anului 2006), va putem oferii doar informatii statice, repreyentari grafice privind situatia SM din Romania” am încheiat citatul. Este adevărat că este vorba numai de informaţii “statice”,adică nu se mişcă nimic, dar acum suntem la finele anului 2008 şi tot nimic nu citim.

Ceva nu merge! Undeva s-au blocat roţile, cred că cineva din conducerea SSMR ar trebui să înceapă să analizeze în amănunt această problemă. Să ne spună ce ar putea face ea, asociaţiile locale, persoanele interesate şi chiar noi bolnavii. Nu putem fi mulţumiţi doar cu câteva rânduri scrise. Unele societăţi obţin rezultate performante, legat de această temă. Trebuie să vrem mai mult! Aşteptăm o reacţie, spun aşteptăm, pentru că nu-mi vine să cred că eu aş fi singurul, care vrea asta.
Toate cele bune
Viata merge inainte, dar altfel
Virgil
moderator
 
Mesaje: 1646
Membru din: Vin Feb 17, 2006 1:24 pm
Localitate: Lângă voi !


Înapoi la ORGANIZAŢIA NATIONALĂ

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator