Conferinta organizata de World Learning la Bucuresti

- Asteptăm din partea voastră gândurile bune sau mai puţin bune despre comunitatea SM
- Mesaje de interes naţional

Moderator: SSMR

Conferinta organizata de World Learning la Bucuresti

Mesajde daniela vasiloiu » Joi Noi 22, 2007 6:06 pm

In perioada 14 - 15 noiembrie 2007, World Learning si Agentia Statelor Unite pentru Dezvoltare Internationala (USAID) au organizat in Bucuresti Conferinta “Societatea Civila: perspective de viitor”.
Evenimentul a marcat incheierea Programului de Consolidare a Societatii Civile din Romania, implementat in perioada septembrie 2005- decembrie 2007.
Conferinta a fost o oportunitate pentru a afla rezultate si constatari din teren si a dezbate teme importante pentru dezvoltarea sectorului neguvernamental. In cadrul conferintei a avut loc si o scurta ceremonie in prezenta Ambasadorului SUA pentru a onora organizatiile partenere World Learning. World Learning a invitat donatori, reprezentanti ai Romaniei in Comitetul Economic si Social European si alte persoane care sa ne dea perspectiva asupra perioadei urmatoare pentru sectorul neguvernamental.
daniela vasiloiu
Echipa Reţea SM
Echipa Reţea SM
 
Mesaje: 146
Membru din: Joi Sep 07, 2006 8:38 pm
Localitate: Craiova

Mesajde daniela vasiloiu » Joi Noi 22, 2007 6:17 pm

Societatea de Scleroză Multiplă din România a derulat anul acesta proiectul MS Help Desk – Atingerea Standardelor Europene în Serviciile pentru Scleroza Multiplă, proiect finanţat de către USAID – Agenţia Statelor Unite pentru Dezvoltare Internaţională prin World Learning pentru Dezvoltare Internaţională în cadrul Programului de Întărire a Societăţii Civile din România.
Unul dintre obiectivele proiectului a fost acela al elaborării de instrumente de lucru standardizate pentru promovarea serviciilor socio-medicale destinate persoanelor afectate de scleroză multiplă în vederea îmbunătăţirii calităţii vieţii acestora.
SSMR a fost invitata la conferinta organizata de World Learning, unde i-a fost acordata o diploma pentru bunul parteneriat desfasurat.
daniela vasiloiu
Echipa Reţea SM
Echipa Reţea SM
 
Mesaje: 146
Membru din: Joi Sep 07, 2006 8:38 pm
Localitate: Craiova

Mesajde Petru Dănilă » Vin Noi 23, 2007 10:43 am

La evenimentul din 14-15 noiembrie SSMR a paricipat prin prezenta d-lui Dragos Zaharia , membru CD al SSMR si d-nei Claudia Torje , Director executiv al SSMR pe care-i putei vedea in poza .

Imagine

Imagine
Toată lumea să trăiască numai noi să nu murim !
Avatar utilizator
Petru Dănilă
Prieten
 
Mesaje: 1721
Membru din: Mie Feb 08, 2006 2:06 pm
Localitate: Targoviste


Înapoi la ORGANIZAŢIA NATIONALĂ

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron