Eveniment international

- Asteptăm din partea voastră gândurile bune sau mai puţin bune despre comunitatea SM
- Mesaje de interes naţional

Moderator: SSMR

Eveniment international

Mesajde Virgil » Dum Aug 05, 2007 6:01 pm

Servus

O stire:
Pe 10 octombrie 2007, Federatia Internationala de SM (MSIF) si Societatea de SM din Republica Ceha, in colaborare cu Platforma Europeana de SM (EMSP) va avea loc evenimentul intitulat “Praga 07- Traind cu SM: Astazi si maine”. Cu aceasta ocazie se comemoreaza a 15-a aniversare a societatii cehe de SM si cea a 40-a aniversare a federatiei internationale.
Sunt invitate in jur de 600 de persoane printre care bolnavi, cadre medicale, persoane care acorda asistenta bolnavilor, voluntari si reprezentanti ai altor societati nationale de SM.
In timpul congresului vor fi abordate subiecte ca diagnosticul, optiuni de tratament, terapii, management si activitati in viata zilnica.

Intre 11-14 octombrie va avea loc si cel de al 23-lea Congres al ECTRIMS (Comitetul European petru Tratament si Cercetare in SM), dar si cel de al 12-lea congres al RIMS (Reabilitare in SM).

Sursa: www.prague07.net

Toate cele bune
Viata merge inainte, dar altfel
Virgil
moderator
 
Mesaje: 1646
Membru din: Vin Feb 17, 2006 1:24 pm
Localitate: Lângă voi !

Re: Eveniment international

Mesajde Virgil » Dum Ian 27, 2013 11:04 am

Servus
În revista Aktiv, a societăţii germane de SM, am găsit un articol care anunţa că în perioada de 4-6 octombrie a anului curent, în Berlin se va desfăşura congresul mondial al bolii de scleroză multiplă. Sigur mulţi îşi vor pune întrbarea, cu ce ne ajută pe noi asta? Este foarte adevărat, prea mult nu ne ajută, dar psihic probabil că da. Semn că boala şi eradicarea ei, prezintă încă un larg interes internaţional. Organizarea acestui congres este mâna societăţii germane de SM cu sprijinul federaţiei internaţionale de SM (MSIF). Să sperăm că vom afla şi noi mai multe detalii din paginile revistei Columna.
Toate cele bune
Viata merge inainte, dar altfel
Virgil
moderator
 
Mesaje: 1646
Membru din: Vin Feb 17, 2006 1:24 pm
Localitate: Lângă voi !


Înapoi la ORGANIZAŢIA NATIONALĂ

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron