Gala sanatatii 2009

- Asteptăm din partea voastră gândurile bune sau mai puţin bune despre comunitatea SM
- Mesaje de interes naţional

Moderator: SSMR

Gala sanatatii 2009

Mesajde Camelia » Sâm Feb 13, 2010 1:53 pm

Imagine

Gala Sanatatii 2009 este cel mai important si cel mai asteptat eveniment al anului, care premiaza realizarile deosebite in domeniul sanatatii.
In cadrul Galei Sanatatii au fost recunoscute si meritele si importanta pe care le au societatile de pacienti care lupta intr-adevar pentru drepturile celor pe care ii reprezinta.

In acest sens, premiul pentru cea mai implicata asociatie de pacienti a fost acordat
Societatii de Scleroza Multipla din Romania.
Felicitari SSMR!
Tot ceea ce nu te distruge, te face mai puternic.
Avatar utilizator
Camelia
Prieten
 
Mesaje: 1097
Membru din: Vin Mar 27, 2009 1:32 pm

Re: Gala sanatatii 2009

Mesajde ingrid.iulia » Dum Feb 14, 2010 7:05 am

:lol: :lol: AM CITIT SI EU ACEASTA STIRE PE PRIMA PAGINA A STE-ULUI OFICIAL AL SOCIETATII DE SCLEROZA MULTIPLA DIN ROMANIA. NU AM PUTUT SA NU MA INTREB "DE CE?!?". PE CE BAZA SE ACORDA, OARE, ACESTE PREMII? :roll: VOI AVETI IDEE? :lol:
NU LUA ASA IN SERIOS VIATA, LA URMA URMEI ORICUM NU SCAPI VIU DIN EA!
Avatar utilizator
ingrid.iulia
Prieten
 
Mesaje: 1005
Membru din: Mar Ian 06, 2009 8:57 am

Sanatatea TV.RO, stiri din lumea medicala, evenimente

Mesajde ane » Dum Feb 14, 2010 12:34 pm

ane
Prieten
 
Mesaje: 469
Membru din: Mar Sep 11, 2007 10:47 am

Re: Gala sanatatii 2009

Mesajde Administrator » Lun Feb 15, 2010 1:21 pm

Stimata domnisoara Ingrid,

Inainte de a emite o opinie poate ar fi bine sa va informati. Exista disponibil - pe adresa Gala sanatatii - regulamentul de concurs si puteti observa ca SSMR-ul a depus o aplicatie care a cuprins unul dintre proiectele pe care le-am derulat in anul 2009. Daca a fost apreciat de juriul acestui concurs - care a fost format din persoanalitati remarcabile din lumea medicala - inseamna ca totusi facem ceva pentru persoanele cu scleroza multipla din Romania. Cu siguranta nu stiti de cate ori am batut la usile oficialitatilor an de an pentru a putea fi acum pe tratament 1885 de persoane cu scleroza multipla. Medicii neurologi apreciaza munca noastra si ne considera parteneri de dialog pentru ca pacientii cu SM sa nu-si piarda tratamentul si in fiecare an sa beneficieze de locuri in plus pe lista de tratament pentru cei care sunt pe lista de asteptare. Pentru a putea simti pulsul a ceea ce face SSMR, va invitam sa va implicati in organizatia de care apartineti, ca membru activ. Poate atunci o sa vedeti ca, uneori desi depui anumit efort, ceilalti nu apreciaza ceea ce faci.
Mai mult, v-ati gandit vreodata ca acest forum pe care unii dintre dumneavoastra aduc insulte (conform codului penal) la adresa SSMR este pus la dispozitie chiar de SSMR. Ar fi minunat ca cei care nu sunteti multumiti de activitatea noastra sa va adresati organizatiilor din care proveniti si aceasta sa aduca sugestii SSMR-ului de activitati pe care sa le dezvoltam. Este usor sa stai de-o parte si sa spui ca nu se face nimic. Implicarea tuturor este solutia pentru activitati multiple si diverse in beneficiul persoanelor cu SM. Sau cei care nu sunteti inscrisi la o organizatie sa infiintati una care sa faca ceva pentru persoanele cu SM din zona dvs.
Va invit asadar sa va aduceti aportul constructiv la ceea ce face SSMR, care va fi in beneficiul tuturor, mai mult decat constatarile ironice.

Va doresc toate cele bune,
Claudia Torje
Director Executiv
SSMR
Administrator
Site Admin
Site Admin
 
Mesaje: 33
Membru din: Mie Feb 14, 2007 12:18 pm

Re: Gala sanatatii 2009

Mesajde Camelia » Lun Feb 15, 2010 4:59 pm

ingrid.iulia scrie::lol: :lol: AM CITIT SI EU ACEASTA STIRE PE PRIMA PAGINA A STE-ULUI OFICIAL AL SOCIETATII DE SCLEROZA MULTIPLA DIN ROMANIA. NU AM PUTUT SA NU MA INTREB "DE CE?!?". PE CE BAZA SE ACORDA, OARE, ACESTE PREMII? :roll: VOI AVETI IDEE? :lol:

Premiul pentru cea mai implicata asociatie de pacienti: Societatea de Scleroza Multipla din Romania .
Asta am gasit la adresa indicata si probabil ca intrebarea lui Ingrid se refera la forma de organizare a SSMR ca federatie de organizatii si nicidecum ca asociatie de pacienti.Este intrebarea pe care mi-o pun si eu si nu inteleg....dar cu siguranta ma veti trimite la asociatia al carui membru sunt si unde nu am sa gasesc raspuns.
4. Premiul pentru cea mai implicată asociaţie de pacienţi
Se punctează:

* • numărul proiectelor de proiectelor de informare, asistenţă şi sprijinire a pacienţilor, derulate în 2009
* • impactul proiectelor derulate
* • iniţiativa, implicarea şi devotamentul manifestate faţă de membrii asociţiei
* • număr de voluntari medicali sau non-medicali implicaţi în acţiunile asociaţiei
* • participarea la proiecte internaţionale
Tot ceea ce nu te distruge, te face mai puternic.
Avatar utilizator
Camelia
Prieten
 
Mesaje: 1097
Membru din: Vin Mar 27, 2009 1:32 pm

Re: Gala sanatatii 2009

Mesajde ingrid.iulia » Mar Feb 16, 2010 7:22 am

MULTUMESC CAMELIA. DA, INTR-ADEVAR MI-A TRECUT PRIN CAP FAPTUL CA BOLNAVUL NU ARE LEGATURA DIRECTA CU SOCIETATEA DE SCLEROZA MULTIPLA DIN ROMANIA. INSA MESAJUL DOAMNEI DIRECTOR EXECUTIV AL ACESTEI SOCIETATI MI-A DUS GANDUL CEVA MAI DEPARTE ...

HMMM ... INTERESANT MESAJUL DUMNEAVOASTRA, DOAMNA DIRECTOR EXECUTIV AL SOCIETATII DE SCLEROZA MULTIPLA DIN ROMANIA. IN PRIMUL RAND NU ESTE O OPINIE CEEA CE AM EMIS EU. ACEL MESAJ CONTINE O SIMPLA INTREBARE, IRONICA DUPA CUM BINE ATI SESIZAT, INSA ESTE DOAR O INTREBARE A UNUI OARECARE BOLNAV DE SCLEROZA MULTIPLA. POATE MA INSEL EU INSA PENTRU CA O SOCIETATE CE DORESTE A REPREZENTA BOLNAVUL (???) SA EXCELEZE IN ACEASTA NU TREBUIE, OARE, CA ACEL BOLNAV SA SE SIMTA REPREZENTAT?
IN AL DOILEA RAND 1885 ESTE UN NUMAR RELATIV MIC COMPARATIV CU 10000, NUMAR CE REPREZINTA TOTALUL ESTIMAT DE PERSOANE DIAGNOSTICATE CU SCLEROZA MULTIPLA. PROBABIL S-AU FACUT DEMERSURI PENTRU REZOLVAREA ACESTEI PROBLEME, PROBABIL CA S-A BATUT SI SE BATE LA "USA OFICIALITATILOR" INSA REZULTATUL ESTE CA SUNT IN CONTINUARE LISTE LUNGI DE ASTEPTARE. RECUNOSC FAPTUL CA SUNT SI ALTE CONSIDERENTE DE CARE TREBUIE SA TINEM SEAMA IN REZOLVAREA ACESTEI PROBLEME INSA ESTE NECESAR MAI MULT. SI SA NU II UITAM PE CEI PENTRU CARE TRATAMENTUL ESTE DEJA INUTIL, TOT BOLNAVI DE SCLEROZA MULTIPLA SUNT PENTRU EI CE SE FACE?
VORBITI DE IMPLICARE IN ASOCIATIA DIN ORASUL MEU ... RAD AMAR CACI STIU CE INSEAMNA ACEASTA "IMPLICARE" IN ACEA "ASOCIATIE". POATE CA SOCIETATEA DE SCLEROZA MULTIPLA DIN ROMANIA AR TREBUI SA SE INFORMEZE MAI PE LARG DESPRE ACTIVITATILE MEMBRILOR SAI.

SI AM PASTRAT LA URMA CEEA CE MI S-A PARUT A FI CEA MAI INTERESANTA PARTE A MESAJULUI DUMNEAVOASTRA. DISCUTIILE IN CARE A FOST MENTIONATA SSMR NU AU FOST PREA MULTE PE ACEST FORUM SI MAJORITATEA ACESTORA S-AU DESFASURAT LA TOPICUL "DIALOG". NU TIN MINTE NICI ACOLO, SI NICAIERI DEALMINTERI, O INSULTA (CONFORM CODULUI PENAL) LA ADRESA ACESTEIA. CEEA CE TIN MINTE SUNT TOT NISTE SIMPLE INTREBARI ACOLO DELOC IRONICE. SA INTELEG CA FOLOSIREA FORUMULUI SOCIETATII DE SCLEROZA MULTIPLA DIN ROMANIA ATRAGE DUPA SINE INTERDICTIA DE A NE DECLARA NEMULTUMITI DE ACTIVITATEA ACESTEIA? POATE IMI ADUCETI SI MIE LA CUNOSTINTA ACEA LEGE DIN CODUL PENAL CONFORM CAREIA ESTE INTERZISA EXPRIMAREA UNEI PARERI. CE AFIRMATIE/INTREBARE SUB INCIDENTA CAREI LEGI SE AFLA?

TOATE CELE BUNE
INGRID-IULIA
OARECARE BOLNAV DE SCLEROZA MULTIPLA
NU LUA ASA IN SERIOS VIATA, LA URMA URMEI ORICUM NU SCAPI VIU DIN EA!
Avatar utilizator
ingrid.iulia
Prieten
 
Mesaje: 1005
Membru din: Mar Ian 06, 2009 8:57 am


Înapoi la ORGANIZAŢIA NATIONALĂ

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron