Selectia participantilor pentru Proiectul FIS

- Asteptăm din partea voastră gândurile bune sau mai puţin bune despre comunitatea SM
- Mesaje de interes naţional

Moderator: SSMR

Selectia participantilor pentru Proiectul FIS

Mesajde Administrator » Joi Ian 07, 2010 10:27 am

Selectia participantilor pentru proiectul Formare pentru implicare sociala in cadrul programului Tineret in Actiune; Actiunea 5-Cooperarea europeana in domeniul tineretului; Sub-Actiunea 5.1 Reuniuni ale tinerilor cu responsabilii de politici de tineret.

Societatea de Scleroza Multipla din Romania transmite aplicatia pentru selectia tinerilor afectati de SM, cu varsta cuprinsa intre 18-30 ani, dornici sa participle la cursurile derulate in cadrul proiectului Formare pentru implicare sociala finantat de catre Comisia Europeana prin Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale (ANPCDEFP), in cadrul programului Tineret in Actiune; Actiunea 5-Cooperarea europeana in domeniul tineretului, Sub-Actiunea 5.1-Reuniuni ale tinerilor cu responsabilii de politici de tineret .

Proiectul se desfasoara in parteneriat cu Alianta Nationala a Bolilor Rare din Romania.

Proiectul urmareste sa organizeze activitati de formare si seminarii pentru impartasirea exemplelor de buna practica pentru tinerii afectati de scleroza multipla si boli rare in scopul imbunatatiri conditiilor sociale, educationale, culturale, economice si organizatorice favorabile afirmarii acestora, conform necesitatilor si aspiratiilor specifice in spiritul valorilor morale si a democratiei ca sursa a libertatii individuale.

In cadrul proiectului se vor desfasura activitati de formare si informare a tinerilor prin metode formale si non-formale pentru implicarea activa in facilitarea solutionarii problemelor tinerilor afectati de scleroza multipla si boli rare in dialogul cu autoritatile publice, se vor identifica, de asemenea si obstacolele cu care se confrunta tinerii afectati de scleroza multipla si boli rare, care vor fi aduse la cunostinta autoritatilor publice locale si nationale printr-un dialog comun in cadrul unor mese rotunde. Toate aceste cunostinte acumulate si rezultatele dialogului dintre autoritati si tinerii afectati de scleroza multipla vor fi impartasite in cadrul unui seminar

Cursurile se vor desfasura astfel:

La Oradea, in perioada 27-29 ianuarie 2010

Pentru cursul care se va desfasura in Oradea, pot aplica tinerii afectati de SM si boli rare interesati care locuiesc in judetele: Alba, Arad, Bihor, Bistrita-Nasaud, Caras-Severin, Cluj, Harghita, Hunedoara, Maramures, Mures, Salaj Sibiu, Satu Mare, Timis.

Termenul limita pentru colectarea aplicatiilor va fi pana la data de 15 ianuarie 2010 si anuntarea rezultatelor va avea loc in data de 19 ianuarie 2010 pentru participantii la cursul ce va avea loc in Oradea.

La Bucuresti, in perioada 11-13 februarie 2010

Pentru cursul care se va desfasura in Bucuresti, pot aplica tinerii afectati de SM si boli rare interesati care locuiesc in judetele: Arges, Bacau, Botosani, Brasov, Braila, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Ialomita, Iasi, Ilfov, Mehedinti, Neamt, Olt, Suceava, Teleorman, Tulcea, Vaslui, Valcea, Vrancea.

Termenul limita pentru colectarea aplicatiilor va fi pana la data de 29 ianuarie 2010 si anuntarea rezultatelor va avea loc in data de 03 februarie 2010 pentru participantii la cursul ce va avea loc in Bucuresti.

Mentionam ca sunt asigurate cheltuielile de cazare, masa si transport.

Astfel, aplicatia o gasiti pe urmatorul link: http://www.smromania.ro/ro/evenimente/p ... neret_5.1/, pe care o puteti trimite la adresa de e-mail: cosmina.dudu@smromania.ro

Pentru ca aplicatia sa fie luata in considerare aceasta, trebuie sa fie completata in intregime, sa fie insotita de copie dupa cartea de identitate si copie dupa certificatul de incadrare in grad de handicap (propriu in cazul persoanelor diagnosticate cu SM sau al persoanei din familie). In cazul in care persoanele nu sunt incadrate in grad de handicap, sunt rugate sa ne transmita copie dupa documentul care certifica diagnosticul de scleroza multipla.

Tinerii care vor fi selectati sa participe la aceste cursuri, vor fi implicati ulterior in organizarea meselor rotunde si a seminarului national.

Va asteptam cu mult drag!
Administrator
Site Admin
Site Admin
 
Mesaje: 33
Membru din: Mie Feb 14, 2007 12:18 pm

Re: Selectia participantilor pentru Proiectul FIS

Mesajde ingrid.iulia » Lun Iun 21, 2010 5:40 am

CEL DE-AL DOILEA PROIECT INTITULAT "We May Speak So That You Can Understand "Multi-creatively Speaking (MS)" SI FINANTAT DIN FONDURI ACORDATE DE CATRE COMISIA EUROPEANA PRIN PROGRAMUL TINERET IN ACTIUNE A AVUT URMATORUL REZULTAT:
http://www.adevarul.ro/locale/oradea/Ti ... 71741.html
NU LUA ASA IN SERIOS VIATA, LA URMA URMEI ORICUM NU SCAPI VIU DIN EA!
Avatar utilizator
ingrid.iulia
Prieten
 
Mesaje: 1005
Membru din: Mar Ian 06, 2009 8:57 am


Înapoi la ORGANIZAŢIA NATIONALĂ

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori

cron