BURSE Google pentru studentii cu dizabilitati

- Asteptăm din partea voastră gândurile bune sau mai puţin bune despre comunitatea SM
- Mesaje de interes naţional

Moderator: SSMR

BURSE Google pentru studentii cu dizabilitati

Mesajde Administrator » Joi Ian 07, 2010 9:29 am

Google a lansat Google Europe Scholarship, un program de burse pentru studentii cu dizabilitati, care urmareste sa-i incurajeze pe acesti tineri sa exceleze in studiile lor, sa joace un rol activ si sa devina lideri in crearea de noi tehnologii.

Bursele Google Europe Scholarship se vor acorda in functie de performantele academice ale candidatilor (studenti, licentiati, masteranzi, doctoranzi) si a pasiunii demonstrate in domeniul informaticii.
Candidaturile vor fi evaluate de catre un juriu format din cercetatori si ingineri, iar candidatii selectati vor primi fiecare o bursa in valoare de 7.000 euro (sau echivalent) pentru anul universitar 2010-2011.

In iunie 2010, toti bursierii vor fi invitati sa viziteze Centrul Google de Inginerie din Zurich (toate costurile fiind asigurate) si sa participle la diferite ateliere si activitati sociale.
Pe langa alte criterii asemanatoare cu cele ale altor programe de burse, pentru bursele Google Europe Scholarship nu sunt eligibili decat tinerii cu dizabilitati, fie ca este vorba de afectiuni fizice, mentale sau intelectuale, care reprezinta un impediment in participarea activa in activitatile societatii, de la acelasi nivel cu ceilalti membrii ai sai.

Data limita pentru inscriere este 15 martie 2010.

Informatii suplimentare puteti gasi accesand urmatorul link:
http://www.google.com/studentswithdisabilities-europe/
Administrator
Site Admin
Site Admin
 
Mesaje: 33
Membru din: Mie Feb 14, 2007 12:18 pm

Înapoi la ORGANIZAŢIA NATIONALĂ

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator