Cursa ratustelor

- Vrei să ne ajuţi ca voluntar? Ai idei pt obţinerea de fonduri ? Scrie-ne aici !

Moderator: Virgil

Cursa ratustelor

Mesajde Petru Dănilă » Dum Iul 11, 2010 10:50 am

Fundatia de SM Bihor se numara printre beneficiarii unui eveniment de stragere de fonduri deja traditionala Oradea si care are diverse menifestari si in alte tari.
Mai mute ONG-uri si firme au organizat evenimentul "Cursa ratustelor" si consta in "adoptarea" unei ratuste de plastic care este lansata in Crisul Repede care traverseaza Oradea .

Cursa răţuştelor este o întrecere între 5000 de raţuște, care o iau la vale pe Crișul Repede, pe un traseu amenajat, pentru o cauză caritabilă. Ele sunt dornice să aducă bucurie în familiile care le-au adoptat, oferindu-le premii și bună dispoziție, într-un cadru în care copiii, familia, școala și alți actori comunitari se întâlnesc și participă activ, sprijinind ideea de responsabilite socială pentru mediu, familie și comunitate.

Invazia răţuştelor s-a realizat, în data de 13 iunie 2010 având marea bătălie.

Sute de copii au participat la eveniment , lansand ratustele Crisul s-a ingalbenit de ratustele plecate in cursa. Aceste au fost recuperate in aval de catre voluntari .

Imagine


Evenimentul s-a bucurat de mediatizare in presa locala . Tema evenimentului a fost "Sprijinirea copiiilor şi adulţilor cu dizabilităţi din comunitatea noastră "– fondul de concurs va fi oferit pentru sprijinirea acestor persoane.
http://www.cursaratustelororadea.ro/stiri
Toată lumea să trăiască numai noi să nu murim !
Avatar utilizator
Petru Dănilă
Prieten
 
Mesaje: 1721
Membru din: Mie Feb 08, 2006 2:06 pm
Localitate: Targoviste

Înapoi la VREAU SĂ AJUT !

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator